Winkelmand

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij nog dezelfde werkdag te verzenden. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte!

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen vindt de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaats. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen, omdat het product toch niet bevalt of wellicht is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet wil houden. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. We vragen je wel om bestellingen zorgvuldig te plaatsen om retouren zoveel mogelijk te beperken om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Na de annulering heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,00 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hi@studiozebra.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten als we het product in goede orde retour ontvangen hebben. Als het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, dan mogen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is!

Maatwerk producten

Een deel van de producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product­categorieën