Winkelmand

Bij de dieren

Alle kinderen houden van dieren. Groot, klein, zacht, schattig of juist gevaarlijk en stoer. Een dagje naar de (kinder) boerderij, dierentuin, vogelpark, aquarium etc wordt nog leuker met een echte Studio Zebra speurtocht. Want als de kinderen wat te doen hebben en lekker bezig zijn, hebben de ouders tijd om ook te genieten. Leuk voor de kinderen en voor de ouders dus.

Heb jij alle gevaarlijke dieren al gezien? Of juist de kleinste? En herken je de patronen? Welk dier heeft deze staart?

Voor elk dierenuitje maken wij een te gekke speurtocht. Of je nou naar het Aquarium of de kinderboerderij gaat. En of je nou van gevaarlijke dieren houdt, of juist helemaal niet. En mocht jouw speurtocht er (nog) niet tussen staan? Dan stel je hem zelf eenvoudig helemaal op maat samen. Met de Studio Zebra speurtochten wordt een dagje tussen de dieren een echt avontuur!

Scherm uit, speurneus aan!

Over Studio Zebra

Studio Zebra maakt en illustreert plezier voor kinderen. Met onze speurtochten wordt elk uitje een succes. Of je nou boodschappen gaat doen of een stedentrip op de agenda hebt staan: als de kids lekker bezig zijn met het oplossen van de speurtocht hebben de ouders ook een relaxtere dag. 

Maak een speurtocht op maat

Staat jouw speurtocht er (nog) niet tussen? Stel dan zelf een speurtocht samen met onze illustraties samen of laat ons een onvergetelijke ervaring tekenen voor je kind aan de hand van je eigen foto’s.

Product­categorieën