Winkelmand

Op reis met kinderen

Hoe kun je een dagje weg, een weekendje weg, een lange auto (of trein!) rit of een vakantie nog leuker maken voor kinderen EN ouders? Door ze iets te doen te geven! Want als de kinderen lekker bezig zijn, hebben de ouders tijd om ook te genieten. Leuk voor de kinderen en voor de ouders dus.

Dus kun jij onderweg alle voertuigen vinden? Of tijdens de treinreis alle gebouwen? En in jouw lievelingsvakantieland alles wat dit land zo mooi maakt? En tijdens een citytrip alle winkels of toeristische hotspots?

Voor elke locatie en voor elke reis maken wij een te gekke speurtocht. En mocht jouw speurtocht er (nog) niet tussen staan? Dan stel je hem zelf eenvoudig helemaal op maat samen. Met de Studio Zebra speurtochten wordt reizen met kinderen een echt avontuur!

Scherm uit, speurneus aan!

Over Studio Zebra

Studio Zebra maakt en illustreert plezier voor kinderen. Met onze speurtochten wordt elk uitje een succes. Of je nou boodschappen gaat doen of een stedentrip op de agenda hebt staan: als de kids lekker bezig zijn met het oplossen van de speurtocht hebben de ouders ook een relaxtere dag. 

Maak een speurtocht op maat

Staat jouw speurtocht er (nog) niet tussen? Stel dan zelf een speurtocht samen met onze illustraties samen of laat ons een onvergetelijke ervaring tekenen voor je kind aan de hand van je eigen foto’s.

Product­categorieën